خدمات طراحی اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن و دسترسی آسان!

«در خانه بمانید و از طریق اپلیکیشن، کارهای بانکی‌تان را انجام بدهید» این جمله مخصوصا در این روزهای کرونایی خیلی زیاد شنیده می‌شود.

تقریبا همه‌ی ما یک صندوقچه پر از اپلیکیشن دم دستمان داریم؛ اپلیکیشن‌هایی که مسیر خانه‌ی مادربزرگ را به ما نشان می‌دهند، اپلیکیشن‌هایی که برایمان از دستورهای غذایی می‌گویند و حتی اپلیکیشن‌هایی که نقش پزشک شخصی‌مان را ایفا می‌کنند و فشارخون و نبض و ضربان قلبمان را می‌گیرند.

فاصله‌ی کسب و کار شما تا داشتن یک اپلیکیشن کاربردی و حرفه‌ای تنها یک تماس است. با راحت‌بین RahatBin تماس بگیرید و در کمتر از ۲۰ روز خدمات خود را از طریق اپلیکیشن به کاربرانتان ارائه دهید.

مراحل طراحی اپلیکیشن در راحت‌بین

مشخص کردن مدل سوددهی

business

خب اپلیکیشن شما قرار است بخشی از چرخه‌ی درآمد شما باشد. نه این‌که تازه یک‌بار اضافه به سیستم کسب‌وکار شما اضافه کند. برای همین هم خوب است که قبل از طراحی اپلیکیشن یک‌بار برای همیشه تکلیفتان را با اپلیکیشن مشخص کنید و ازش بپرسید چطور می‌خواهد برای شرکت شما سود آفرینی کند؟

اگر دیدید جناب app همین‌طور مثل یک بچه‌ی معصوم دارد نگاهتان می‌کند می‌توانید این گزینه‌ها را روی میز بگذارید تا چگونگی درآمدزایی اپلیکیشن مشخص بشود. در راحت‌بین RahatBin مشاوره کامل و تخصصی شیوه های درآمدزایی از اپلیکیشن را دریافت کنید.

امکان‌سنجی

management

رسیدن به هدف های مشخص شده به هر قیمتی هم چندان به‌صرفه نیست. بنابراین قدم بعدی امکان‌سنجی بررسی امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، سطح منابع مالی و همچنین توجه به عامل زمان است.

تمام این فاکتورها را بررسی می‌کنیم. زمانی که از سوددهی اپلیکیشن و همچنین امکان اجرایی شدن مطمئن شدیم وارد میدان می‌شویم.

مشخص کردن هدف

success

شما دوست دارید یک اپلیکیشن ساده داشته‌باشید که برای سفر انسان‌ها به مریخ به آن‌ها کمک کند؟ ایده‌ی عجیبی است؟ بله! راستش این ایده‌ی عجیب اصلا قابلیت اجرایی شدن ندارد چون آدمیزاد تازه توانسته تا همین ماه آن‌هم یک‌بار سفر کند.

درواقع اولین قدم برای ساخت یک اپلیکیشن انتخاب یک هدف بر اساس نیازهای جامعه‌ی هدف و بعد بررسی امکان اجرایی شدن آن است. به این پروسه امکان‌سنجی می‌گویند.

طراحی گرافیکی اپلیکیشن

user-interface

وقتش است که به تمام ایده‌ها و فکرها جامه‌ی عمل بپوشانید. اما خب هیچ‌کس ماشین مسابقه را بدون ساخت ماکت و طرح اولیه، به مسابقات رالی نمی‌فرستد!

طراحان ما با توجه به مراحل قبل، بهترین طرح گرافیکی را با توجه به رابطه کاربری و عملکرد اپلیکیشن طراحی میکنند.

تست و دیباگ

bug

بعد از پایان مراحل قبل، اپ را در حالت بتا تست میکنیم.

تست اپ در حالت بتا یعنی آن را برای مشتری‌ها به شکل آزمایشی نمایش بدهید و ازشان بخواهید که به شما بازخورد بدهند.

در مراحل بعد می‌توانید با نیازسنجی‌های بعدی اپ را به شکل وسیع در اپ استورها منتشر کنید

عملکردهای ویژه اپلیکیشن

marketing-strategy

حالا می‌دانیم که در چه بازه‌ی زمانی با صرف چه مقدار هزینه و برای رسیدن به کدام اهداف داریم یک اپلیکیشن طراحی می‌کنیم. (یک‌نفس عمیق بکشید.)

ما با توجه با عملکرد رقبا (نقاط ضعف اپلیکیشن‌های رقبا را شناسایی و سعی می‌کنیم آن‌ها را رفع کنیم) ویژگی‌ها و آیتم‌های اصلی اپلیکیشن را مشخص می‌کنیم

مشاوره رایگان طراحی اپلیکیشن

در راحت بین مثل آب خوردن می‌توانیم یک اپلیکیشن با ویژگی‌های بالا برایتان طراحی کنیم. و طبق همان مراحلی که گفتیم قدم‌به‌قدم تا پایان تست اپلیکیشن و انتشارش در اپ استورها در کنارتان باشیم تا بتوانید با خیال راحت همیشه و همه‌جا در دسترس کاربرانتان باشید.

برای طراحی اپلیکیشن با ما تماس بگیرید یا شماره خود را در کادر زیر وارد کنید تا مشاوران ما با شما تماس بگیرند.

امکانات و ویژگی‌های اپلیکیشن در راحت بین

social-media

امکان اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی ماننده اینستاگرام، تلگرام، توییتر، فیسبوک و …

multimedia-player

امکان پخش ویدیو (به هماهنگ بودن فرمت ویدیوها با پخش‌کننده‌های ویدیو در تلفن‌های هوشمند توجه کنید)

conversation

بخش‌های مهمی مثل تماس با ما، تاریخچه، بخش نظرات یا نظرسنجی

mobile-payment

قابلیت تطبیق کامل با تجارت الکترونیک (امکان اتصال به درگاه بانک‌ها، برداشت از کیف پول)

جزئیات طراحی اپلیکیشن که در راحت بین انجام می‌شود

توجه به زبان‌ها و ورژن‌ها

version

این اپلیکیشن برای چه جامعه‌ی هدفی طراحی‌شده است؟ از زبان‌های پرکاربرد جامعه‌ی هدف پشتیبانی می‌کند؟ به اندازه کافی بومی هست؟ یک نرم‌افزار خوب باید رفیق کاربرها باشد. شما باکسی که زبانش را متوجه نمی‌شوید، دوست می‌شوید؟

از طرف دیگر به نظرتان تمام افراد جامعه هدف شما یک گوشی آخرین‌مدل دارند؟ خب با این اوضاع اقتصادی جواب ما منفی است پس بهتر اپلیکیشن‌تان را طوری طراحی کنید که بتواند خودش را با شرایط گوشی‌های قدیمی هم وفق بدهد.

امنیت

mobile-security

در بسیاری از اپلیکیشن‌ها معمولا کاربران هنگام ثبت‌نام باید بخشی از اطلاعات مهمشان مثل آدرس پست الکترونیک یا شماره تلفن همراهشان را وارد کنند.

خب اگر قرار باشد بخش امنیت اپ مثل یک کشتی سوراخ باشد و اطلاعات از گوشه و کنارش بیرون بریزد دیگر کسی به این اپ اعتماد نمی‌کند و از چند کیلومتری‌اش هم رد نمی‌شود.

مصرف باتری و حجم متناسب

memory-card

زمان دانلود باقی‌مانده: سه سال نوری! البته که این‌یک شوخی است ولی تصور کنید حجم یک اپلیکیشن انقدر زیاد باشد که موهای کاربر تا پایان دانلودش رسما سفید بشود! خب ما که فکر می‌کنیم کسی سراغ چنین اپ زیانباری نمی‌رود.

مصرف باتری هم این وسط مهم است. اگر حجم اپلیکیشن زیاد و اصطلاحا سنگین باشد (به خاطر ویژگی‌های گرافیکی و…) قطعا عمر باتری را کاهش می‌دهد و نگفته پیداست که هیچ‌کس از یک اپلیکیشن خورنده باتری خوشش نمی‌آید.

رابط کاربری طراحی گرافیک

ux-design

خود شما پایتان را به رستورانی که شلوغ و درهم‌وبرهم می‌گذارید؟ قطعا نه! بلکه دوتا پای دیگر هم قرض می‌کنید و فرار را برقرار ترجیح می‌دهید.

چیدمان آیتم‌های نرم‌افزار، رنگ‌ها و اشکال هندسی، دسترسی آسان به آیتم‌های مختلف و… هم دقیقا مثل طراحی داخلی یک رستوران می‌مانند که باید هنگام ساخت اپلیکیشن به آن توجه ویژه‌ای کنید.

بهتر است که این طراحی توسط متخصص ui انجام می‌شود. بنابراین یادتان باشد که حتی اگر خودتان دستی بر آتش طراحی اپلیکیشن دارید، خوب است که این بخش را به دست یک کاردان یا اهل‌فن بسپارید.

نام و لوگو

photos

فرض کنید اسم یک شرکت هواپیمایی سقوط آزاد باشد، شما به این شرکت اعتماد می‌کنید؟ نه تنها اعتماد نمی‌کنید بلکه ترجیح می‌دهید تا آن‌طرف کره‌‌ی زمین پیاده بروید.

نام اپ باید بیانگر روحیات کسب‌وکار و خدماتش باشد.

لوگو هم بهتر است با توجه به استراتژی محصول طراحی شود. مثلا فکر کنید یک اپ فروش اسباب‌بازی کودک با لوگوی سیاه و سفید در اپ‌استور ظاهر شود، شما سراغش می‌روید؟

اپلیکیشن چیست و سروکله‌اش از کجا پیدایش شد؟

اپلیکیشن یا همان اپ یا حتی app (بله با اپلیکیشن‌ها که خودمان شوید می‌توانید اپ صدایشان کنید!) درواقع نرم‌افزارهای جمع‌وجوری هستند که برای دستگاه‌های هوشمند مثل انواع تلفن‌های همراه، تبلت و… طراحی شدند.

با پیشرفت زندگی به تدریج شرکت‌های مختلف فهمیدند که تلفن‌های هوشمند قابلیت کار با چندین نرم‌افزار را ندارند. برای همین وظایف برنامه‌ها را کمتر کردند و آن‌ها را در قالب اپلیکیشن به دست کاربرها دادند.

اپلیکیشن‌ها مصداق عینی ضرب‌المثل «فلفل نبین چ ریزه» بودند. آن‌ها حجم کمی داشتند و درنتیجه فضای کمی را اشغال می‌کردند.

از طرف دیگر با همان حجم کم، کلی هم کار کاربرها را راه می‌انداختند. درواقع اپلیکیشن‌ها از سخت‌افزارها استفاده می‌کردند تا به شکل نرم‌افزاری اما در ابعادی به‌مراتب کوچک‌تر از نرم‌افزارها، به نیازهای مخاطب پاسخ بدهند.

این روزها اپ‌ها به‌قدری پیشرفت کردند که به‌راحتی و بدون پرداخت هزینه می‌توانیم با کمکشان با تمام دنیا ارتباط برقرار کنیم، از معرفی محصولاتمان به افراد مختلف لذت ببریم و حتی بدون خارج شدن از خانه کارهای بانکی‌مان را سروسامان بدهیم.

چرا هر کسب‌وکاری باید به طراحی اپلیکیشن فکر کند؟

صندوقچه‌ی اسرار

ballot-box

چه چیزی می‌تواند موتور یک کسب‌وکار را روشن کند؟ اطلاعات! بله اطلاعات ساده‌ای مثل منطقه جغرافیایی، سن و سال کاربرها، میزان رضایت از محصولات و… اطلاعاتی هستند که خیلی راحت و با هزینه‌ی کم می‌توانید از طریق اپلیکیشن‌ به دست بیاورید و ازشان برای تولیدات بهتر و یا ایجاد رابطه کاربری قوی‌تر استفاده کنید.

برگ برنده

gold-medal

با این‌که تقریبا همه‌جا از مزایای طراحی اپلیکیشن می‌گویند، هنوز هم شرکت‌هایی هستند که بنا به دلایلی به سراغ ساخت اپلیکیشن نمی‌روند. بنابراین این بازار هنوز آن‌چنان شلوغ نشده است و با شناخت مراحل طراحی یک اپلیکیشن و طراحی آن می‌توانید خیلی زود سری در میان سرها دربیاورید.

ایجاد یک دوستی صادقانه

friendship

بیشترین فاصله‌ای که می‌توانید دوری تلفنتان را تحمل‌کنید، چقدر است؟ یک متر؟ دومتر؟ واقعیت این است که تلفن همراه تقریبا به دست بسیاری از ما چسبیده است. در چنین وضعیتی کافی است یک اپلیکیشن باشد که تولدمان را به شکلی شخصی‌سازی‌شده تبریک بگوید، یا مثلا کدهای تخفیف را درست و به‌موقع برایمان نمایش بدهد.

خب از روز هم روشن‌تر است که کمی بعد ما عاشق آن شرکت و این حس مشتری مداری‌اش می‌شویم و سرمان هم برود وفاداری‌مان نسبت آن برند خاص از بین نمی‌رود.

درواقع اپلیکیشن‌ها یکی از کلیدهای اصلی ایجاد حس وفاداری در مشتری‌ها هستند که خوب است رویشان سرمایه‌گذاری کنید.

بازارچه در دسترس

buy-now

فرض کنید پای تلویزیون نشستید و اسم یک کتاب را می‌شنوید، حال و حوصله دارید به سایت کتاب‌فروشی موردنظر بروید و کتابتان را انتخاب کنید؟ راستش گاهی ما همین حوصله‌ی کم را هم نداریم. حالا فکر کنید اپلیکیشنی باشد که کتاب‌های معرفی‌شده در برنامه‌های معروف را به تفکیک در ویترینش می‌گذارد تنها کاری که کاربر باید بکند سرزدن به اپلیکیشن و انتخاب کتاب است.

به همین سادگی میزان فروش یک کتاب خاص بالا می‌رود و هم کاربر هم انتشارات حسابی خوشحال و راضی می‌شوند.

ضمن این‌که موبایل و اپلیکیشن در همه‌جا در دسترس است. مخاطب نیازی به یادآوری آدرس وب‌سایت یا دسترسی به موتورهای جستجو ندارد و خیلی راحت با یکی دو حرکت خودش را به محصول موردنظرش می‌رساند.

انواع روش‌های درآمدزایی اپلیکیشن‌ها

• اپلیکیشن‌هایی که با پرداخت هزینه باید آن‌ها را بخرید و نصب کنید.

• اپلیکیشن‌های رایگان با امکان پرداخت درون برنامه‌ای

• اپلیکیشن‌های تبلیغاتی

• اپلیکیشن‌هایی با امکان دانلود و پرداخت هزینه برای آن‌ها

البته گاهی هم اپلیکیشن موردنظر صرفا قرار نیست خیلی مستقیم برای شرکت شما درآمدزایی کند بلکه قرار است دست مشتری‌ها را بگیرد و توجهشان را به محصولات و برند شما جلب کند در چنین حالتی هم باز باید بدانید که اپلیکیشن‌تان قرار است کدام‌یک از کارایی‌های زیر را داشته باشید؟

• تاثیر بر تعداد مشتری‌ها یا افزایش آمار بازگشت مشتری

• افزایش سطح بهره‌وری

• بالا بردن نمودار رشد برند

• کاهش هزینه‌ها

راستی تا یادمان نرفته این نکته را هم اضافه کنیم که یک اپلیکیشن نیازی نیست که تنها یک هدف را دنبال کند و می‌تواند چندین هدف مختلف داشته باشد.

می‌تواند هم‌زمان درآمدزایی کند و درعین‌حال بهره‌وری سیستم کسب‌وکار را افزایش بدهد.

تنها نکته‌ی مهم این است که این اهداف باید در مسیر هم باشند و رسیدن به یکی به معنای چشم‌پوشی از دیگری نباشد.

برای داشتن اپلیکیشن کاربردی و با کیفیت که هزینه ای به صرفه داشته باشد با ما تماس بگیرید. راحت بین در تمامی مراحل طراحی اپلیکیشن در کنار شما خواهد بود و تا رسیدن به نتیجه دلخواهتان از شما پشتیبانی می‌کنیم. برای مشاوره درخواست خود را از طریق فرم زیر ارسال کنید

تماس با ما

برای مشاوره رایگان و یا ثبت سفارش طراحی اپلیکیشن کافیست با ما تماس بگیرید و یا فرم تماس را تکمیل نمایید و یا عدد 2 را به شماره 1000206405 پیامک کنید تا کارشناسان ما در اولین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

طراحی سایت و اپلیکیشن راحت‌بین RahatBin ضمانت سفارش سایت و اپلیکیشن در سراسر ایران را برای شما فراهم می آورد

آدرس:

تهران، ولی‌عصر، نبش زعفرانیه، مجتمع تجاری اداری زعفرانیه، طبقه چهارم واحد 19

ایمیل:

info@rahatbin.com

تماس:

021-91001880

ارسال فرم درخواست مشاوره طراحی اپلیکیشن